درباره ما

شرکت مهندسین مشاور نقشه برداری مبنا پیمایش آسیا با نام اختصاری مپ آسیا با هدف مشاوره و انجام کلیه فعالیت های نقشه برداری زمینی و سیستم های تعیین موقعیت مکانی، طراحی و ایجاد سیستم های اطلاعات مکانی (GIS) و سیستم های اطلاعات زمینی(LIS)، کاداستر، کارتوگرافی، میکروژئودزی، نقشه برداری هوایی(فتوگرامتری)، عکسبرداری و نقشه برداری با پهپاد (UAV MApping)، تهیه تصاویر ماهواره ای، سنجش از دور و پردازش تصاویر ماهواره ای، تولید نقشه های رقومی در زمینه های مختلف مانند نقشه های مخابراتی، راهسازی، شهرسازی، معادن و غیره، مطالعات جغرافیایی و آمایش سرزمین، تحقیق و توسعه و آموزش در حوزه علوم ژئوماتیک و علوم جغرافیایی و برنامه ریزی شهری، در سال 1393 در تهران تاسیس گردید.

تجهیز سخت افزاری و نرم افزاری شرکت با انواع دستگاه های دقیق نقشه برداری و توانمندی فنی کارکنان در به کارگیری از نرم افزارهای به روز دنیا در حوزه های مختلف علوم ژئوماتیک موجب شده تا امکان رفع کلیه نیازهای مشتریان منطبق با استانداردهای ملی و بین المللی در این حوزه وجود داشته باشد.

شعار اصلی ما در این مجموعه، ارائه ی خدمات مهندسی نقشه برداری و ژئوماتیک با رعایت اصول علمی و اخلاق حرفه ای می باشد. لذا همواره تلاش خواهیم کرد ضمن استفاده از دانش و فناوریهای روز در این حوزه، از نیروی انسانی متعهد و متخصص و اخلاق مدار، به عنوان ارزشمندترین عنصر سازمانی، بهره گرفته و وظایف و تعهداتمان را به بهترین شکل و با رضایتمندی کامل مشتریان انجام دهیم. در حال حاضر این مشاور دارای گواهی صلاحیت خدمات مشاوره رتبه سه با تخصصهای نقشه برداری زمینی و فتوگرامتری و سیستمهای اطلاعات جغرافیایی (GIS) از سازمان برنامه و بودجه می باشد. همچنین با توجه به لزوم استاندارد سازی و پیاده سازی مدیریت کیفیت، این مجموعه موفق به اخذ گواهینامه های مدیریت کیفیت ISO 9001-2015 و ISO 14001-2015 و OHSAS 18001:2017 و همچنین گواهینامه IMS از موسسه ASCB شده است.



استراتژی شرکت

بمنظور ارائه خدمات مهندسي مذکور، اين شركت اهداف استراتژيك خود را بر اساس فراهم آوردن زمينه رشد و تعالي ساختار سازماني در حوزه مديريتي، مهندسي و امور پشتيباني با بهره‌گيري از شيوه‌هاي نوين بهينه‌سازي مسيرهاي انجام كار، افزايش دانش و ايجاد فضاي تعامل و خلاقيت و پياده سازي سيستم تضمين كيفيت و كارآفريني استوار نموده است. در اين چارچوب و با پيروي از نگرش مديريت فرايندگرا اهداف بلند مدت ، ميان‌مدت و كوتاه مدت شركت ترسيم گرديده‌اند.

الف: استراتژی بلند مدت
استراژی و اهداف بلند مدت شرکت به شرح ذیل مورد نظر می¬باشد که با برنامه ریزی مدون، حصول به آن ممکن خواهد بود:
ایجاد اشتغال مناسب در حوزه¬ی علوم مکانی و ارتقاء شان شغلی متخصصین در این حوزه
ارتقاء کیفیت خدمات کارشناسی و مشاوره¬ای تا سطح قابل قبول مراجع معتبر و بین¬المللی
دستیابی به بالاترین سطح مشاوران در این حوزه
ارائه¬ی خدمات مهندسی در سطح بین¬المللی و ارز آوری برای کشور


ب: استراتژی میان مدت
استفاده و تجهیز شرکت به تکنولوژیهای روز در حوزه¬ی علوم مکانی و جغرافیایی
توسعه¬ی کمی و کیفی فعالیتها
نگرش ویژه به ارتقای سطح دانش کادر فنی و اداری
استفاده از خرد جمعی و مشورت در برنامه¬های جاری شرکت
ایجاد یک محیط صمیمی و همدل جهت پیشبرد اهداف شرکت
رسیدن به سطح بالای بهره¬وری
حضور در جوامع علمی، فنی و حرفه¬ای و شرکت در سمینارها و کنفرانسهای علمی مرتبط
انتشار کتب و نشریات تخصصی در زمینه¬های مرتبط


ج: استراتژی کوتاه مدت
شرکت فعال در مناقصات و توسعه¬ی کمی فعالیتها
انجام به موقع پروژه¬ها و جلب رضایت کارفرمایان
توسعه¬ی نیروی انسانی
توسعه¬ی سخت افزاری و نرم¬افزاری
توسعه¬ی فضای کاری
اخذ گواهینامه¬های لازم




چارت سازمانی شرکت

سعی شده است که چارت سازمانی شرکت بگونه ای طراحی گردد که تمام نیازهای لازم برای انجام ماموریتهای تعریف شده در شرکت لحاظ شده و برنامه های تدوین شده محقق گردد.





سخن موسس و مدیرعامل

ما هم اکنون در عصر دیجیتال هستیم و اطلاعات اطراف ما به شکل دینامیک و بسیار فدرتمند تهیه و مورد استفاده قرار می گیرند. فناوریها و اطلاعات مکانی به عنوان یکی از مهمترین ابزار مورد استفاده در عصر حاضر بوده و امروزه جهان در مسیری است که کلیه فعالیتهایش را بر اساس اطلاعات مکانی پایه گذاری و بنا خواهد کرد و اطلاعات مکانی تبدیل به یک الزام بمنظور دستیابی به توسعه ی پایدار شده است. علم نقشه برداری که در این سالها با وجود پیشرفتهای گسترده ای که در این حوزه رخ داده است با عنوان جامع تر علم ژئوماتیک نامیده می شود، شامل فرایند جمع آوری، ذخیره، پردازش و ارائه و نمایش اطلاعات مکان مرجع (اطلاعات مختصات دار) می باشد که در حوزه های نقشه برداری زمینی، نقشه برداری هوایی یا فتوگرامتری، هیدروگرافی یا نقشه برداری دریایی، سیستم تعیین موقعیت جهان (GPS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) عملیاتی می گردند. دامنه ی فعالیتهای نقشه برداری و ژئوماتیک از تعیین مختصات نقاط یا گوشه های یک ساختمان شروع شده و تهیه انواع اطلاعات و نقشه های زیرساختی از جمله تهیه نقشه شهرها و روستاها، نقشه برداری راه، نقشه برداری دقیق سدها و صنایع، نقشه های کاداستر شهری و زراعی، کشاورزی دقیق، نقشه برداری از معادن و صنایع اکنشاف و تونل، طراحی شبکه های مخابراتی، حتی تهیه نقشه های سه بعدی از آثار باستانی و ایجاد سامانه های نرم افزار مدیریت اطلاعات مکانی را، در بر می گیرد. اگرچه تا قبل از این، نقشه برداری و ژئوماتیک صرفاً در فعالیتهای تخصصی مورد تقاضا بوده و در کاربردهای خاص مورد استفاده قرار می گرفته است، اما در حال حاضر اطلاعات مکانی در بسیاری از فعالیتهای روزمره ی مردم، مورد استفاده و پایه و اساس بسیاری از تجارتهای جدید قرار گرفته است که از آن جمله می توان به استفاده عموم مردم از نقشه گوگل بمنظور تعیین مسیر، تاکسی های اینترنتی، فروشگاههای اینترنتی، گزارشها و پیش بینی های جوی و نرم افزارهای دیگری که اساس تصمیم گیری آنها بر پایه نقشه و اطلاعات مکانی می باشد.
لذا با وجودیکه همیشه تهیه نقشه های مختلف برای هر کشوری از جمله مسائل استراتژیک در حوزه های نظامی و عمرانی بوده است، امروزه با توجه به گستره ی کاربرد این اطلاعات، مقوله تهیه اطلاعات مکانی صحیح، دقیق و بهنگام، از اولویتهای کشورها محسوب می شود. ضمن اینکه وجود فناوریهای به روز در تهیه و جمع آوری اطلاعات مکانی از جمله دستگاههای پیشرفته نقشه برداری زمینی، لیزراسکنرها، سیستم تعیین موقعیت جهانی (GPS/GNSS)، تصاویر ماهواره ای، هواپیمای بدون سرنشین (UAV) و لیدار در هر کشور، سرعت و دقت تهیه انواع اطلاعات مکانی را افزایش داده است. در هر کشوری، سازمانها و نهادهایی هستند که نقش حاکمیتی در تهیه و تامین اطلاعات مکانی داشته و موظف به ایجاد زیرساختارها در این حوزه می باشند و در کنار آنها، نهادهای غیردولتی و شرکتهای مهندسی، به تهیه انواع اطلاعات مکانی با توجه به پروژه های مختلف مبادرت می ورزند. در کشور ما نیز دو سازمان نقشه برداری کشور (زیرمجموعه سازمان مدیرت و برنامه و بودجه) و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح (زیرمجموعه وزارت دفاع) به عنوان سازمانهای دولتی، در این حوزه فعال می باشند. اگرچه با توجه به نقش این دو سازمان انتظار می رود نقش حاکمیتی و سیاستگذاری در حوزه اطلاعات مکانی در کشور در طول این چند سال منجر به پر شدن خلاهای موجود شده باشد اما متاسفانه همچنان شاهد وجود نقصهای بسیاری در این زمینه بوده و با فقدان یک برنامه جامع در تهیه نقشه های مورد نیاز کشور به خصوص نقشه های پوششی کشور هستیم. علاوه بر این با وجودیکه نقشه و اطلاعات مکانی دقیق به عنوان یکی از الزامات توسعه کشور بوده است اما متاسفانه همیشه اعتبارات محدودی در این بخش در نظر گرفته شده است و متاسفانه شاهد آن هستیم که در پروژه های عمرانی تعریف شده، بخش کوچکی از اعتبارات به تهیه اطلاعات مکانی مربوطه، تعلق می گیرد. حتی در همین شرایط نیز، متاسفانه با وجود تعرفه های نقشه برداری که هر ساله توسط سارمان برنامه و بودجه به روز رسانی می شود، معمولاً کارفرمایان به آن توجه نداشته و روشهای ارزیابی دیگری را برای انتخاب مشاور، در نظر می گیرند. در حال حاضر مشکلات زیادی در مسیر راه شرکتهای مشاور نقشه برداری وجود دارد که می تواند با حمایت سازمانهای ذیربط و ایجاد تشکلهای قوی و فعال در حوزه نقشه برداری و اخذ سیاستهای کارامد نسبت به رفع آنها اقدام نمود. با این وجود دسترسی به فناوریهای جدید و از همه مهمتر وجود نیروی انسانی متخصص و تحصیل کرده و شرکتهای فعال در حوزه نقشه برداری، این امکان را ایجاد می نماید که با اخذ سیاستهای صحیح و اعتبارات مناسب، خلاهای بسیاری را که در موضوع نقشه و اطلاعات مکانی در کشور وجود دارد، مرتفع گردد.
ما نیز به عنوان عضو کوچکی از جامعه و در قالب یک مجموعه تخصصی، تلاش خواهیم کرد تا هم نسبت به تعهدات تخصصی و حرفه ای خود پایبند باشیم و هم خود را نسبت به مسوولیتهای اجتماعی که بر دوش ماست پاسخگو بدانیم. نگرش ما برداشتن گامهای کوچک، خردمندانه و پیوسته است. ما در مسیر حرفه ای خود تلاش خواهیم کرد ضمن ارتقای دانشی مجموعه، وظایف تخصصی محول شده را به نحو احسن انجام دهیم و دغدغه های کارفرمایانمان را دغدغه های خودمان بدانیم. سعی می کنیم خود را به نقطه ای برسانیم که قادر به ارائه ی خدماتمان در مناطق محروم باشیم. تلاش می کنیم فناوریهای روز را به خدمت بگیریم و ضمن توسعه ی مجموعه، از نیروهای متخصص جوان که متاسفانه امروزه بسیار تحت فشار هستند و از عدم حمایت رنج می برند، در جایگاه و شان بالایشان، استفاده کنیم و همگی دست در دست هم و با تلاش و توکل بر خداوند متعال، بر مشکلات فائق آییم و ایرانی آباد بسازیم.